Stordal Alpinsenter AS

Stordal AlpinsenterAS er eier og står for drift og utvikling av alpinsenteret på Overøye i Stordal. Stordal kommune og Stordal Idrottslag eier hver 26% av aksjene i selskapet. De øvrige aksjene eies av flere aksjonærer. Arena Overøye AS er ansvarlig for den kommersielle driften av alpinanlegget.

 

Harry Tøsse er daglig leder og styreleder i Stordal Alpinsenter. Harry kan kontaktes på telefon 930 30 260 eller på e-post.

 

Øvre Stordal

Stordal Alpinsenter og Arena Overøye er sterkt involvert i prosjekt "Øvre Stordal". Dette er er prosjekt som har som formål å gjøre opplevelser og arrangement i hele Øvre Stordal kjent for folk som liker utendørsaktiviteter og hytteliv.

 

Utviklingsplaner

Vi har planlagt, finansiert og startet et stort arbeid for videre utvikling av alpinsenteret.

 

Mere snø, mere lys og mer moro

Nå skal Arena Øverøye bli enda bedre, for deg og meg. Alpinsenteret øker snøproduksjonen, bygger mere lys i løypene, og utvider snowparken.

 

Mere snøproduksjon

Det snør mer på Overøye enn andre plasser – basta. Men nå satses det ekstra mye på snøproduksjon. Med det får du en lengre sesong. Tidligere åpning og påfyll som gjør at sesongen slutter senere. I tillegg får du mere park, hopp og kuler. Det er det ikke bare du som er glad for. Den nye snøproduksjonen vil dekke 2/3 av anlegget på Arena Overøye.

 

Mere lys i løypene

Mere lys, er mer og bedre kveldskjøring. Lysanlegget skal bygges ut for å dekke hele løypen og hele den nye og utvidede snowparken.

 

Stadig større snowpark

De kutter ned trær og bygger parkanlegg her. Parkområdet er allerede utvidet, og mer skal det bli. Skog er ryddet, hus og skur som står i veien skal vekk. Parken skal lyses opp om kvelden. Flere humper, hopp og kuler blir det – det kan vi love.

 

Investeringen har en ramme på 8,5 millioner kroner for å gjøre skiopplevelsene i alpinanlegget enda bedre.