Vinterferien

Åpent alle dager den 17. til 25. februar
kl. 10:30 - 16:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skigåer nedover bakke

 

Vinterferien 2024

Feriestart!

Velkommen til en uke spekket med vinterglede og aktiviteter! Start vinterferien med oss på Arena Overøye hvor vi byr på en forsmak av alle de spennende eventene som venter deg. Fra familievennlige aktiviteter til utfordringer for den eventyrlystne – vi har noe for enhver smak.

Kom og få all informasjonen du trenger for en uforglemmelig vinterferie!


Skigåer nedover bakke

 

17. februar - Laurdag

Tacokveld

Kickstart vinterferien med en smakfull og sosial Tacokveld spesielt for ungdom! Møt nye venner og del dine beste skiopplevelser mens du nyter hjemmelagde tacos.

Husk å melde deg på innen 15. februar til holstoppen3@gmail.com og vipps 200 kr til 98085796 for en kveld med krydret moro og kanskje du møter din neste bakkekompis!

Snowboarder freser opp snø

 

18. februar - Søndag

Fotokonkurranse!

Er du den neste vinterfotografen? Fang magien ved Arena Overøye med ditt kamera og bli med i vår fotokonkurranse! Del ditt beste blinkskudd på Instagram, og send det til @arenaoveroye.

Kanskje nettopp ditt bilde imponerer juryen og du stikker av med en flott premie! Vinneren annonseres og feires i slutten av ferien :)

 

21. februar - Onsdag

Klassisk Yoga med Merete

Ta en pause fra skibakken og finn din indre ro med en time klassisk yoga ledet av den erfarne yogainstruktøren Merete. En perfekt måte å strekke ut og slappe av på midt i vinterferien! Ses vi kl. 18:00?

Sikre deg en plass til denne beroligende og fornyende opplevelsen ved å melde deg på innen 19. februar til life@meretesgarden.no og vipps 200 kr til 90570674

 

24. februar - Laurdag

Gratis skirenn for alle kl. 12 - 13

Føl spenningen og delta i vårt gratis skirenn! Stordal IL Alpin inviterer løpere i alle aldre til å konkurrere i Telenor karusellrennet. Dette er en flott anledning til å vise frem dine skiferdigheter eller bare ha det gøy!

Påmelding er nødvendig innen 23. februar, så ta kontakt med Frank Heggelund på 90639825 eller fraheg@online.no for å bli med på moroa.

Snødekt fjell i solnedgang

 

25. februar - Søndag

Årets Blinkskudd

I dag avsløres hvem som har tatt det mest fantastiske vinterferiebildet fra Arena Overøye! Følg med på vår Instagram @arenaoveroye og se om ditt bidrag har fanget juryens oppmerksomhet og klatret til topps i konkurransen.

Vinneren annonseres online og vil motta en flott premie for sitt fotografiske mesterverk. Lykke til alle deltakere!